+36 (30) 9 785 844

Felsőzsolca - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Kőrösi Csoma u
Alapterület
127 m2
Irányár
74.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
315207

Luxus ingatlan Felsőzsolca!

Leírás

Éljen álmai otthonában Felsőzsolca új negyedében!

Ez a 127 négyzetméteres luxus családi ház minden igényt kielégít, legyen szó kényelemről, praktikumról vagy stílusról. A 629 négyzetméteres telekkel körülvett ingatlan tégla építésű, kiváló hőszigeteléssel és szigetelt nyílászárókkal rendelkezik, hogy mindig kellemes hőmérséklet várja Önt otthonában.

Ez az otthon teljes kényelmet és funkcionalitást kínál a modern életvitelhez. A garázs és a pince biztosítja az autók és tárolandó tárgyak helyét, míg a turbós gázkazán és a hűtő-fűtő klíma optimális klímát teremt minden évszakban.

A 2006-ban Leier téglából épült házban 3 hálószoba, amerikai konyhás nappali és egyedi kialakítású parkosított kert várja Önt, hogy a családi összejöveteleket vagy baráti találkozókat kényelmesen és stílusosan tölthesse.

Ne habozzon, hogy megszerezze ezt az egyedülálló lehetőséget, és költözzön álmai otthonába Felsőzsolca legjobb környékén! Legyen az ön új otthona!

Irodánk bank független hitel szakértőkkel és megbízható ügyvédi háttérrel segíti a gördülékeny adás-vétel lebonyolításást!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Rácz Bernadett

Rácz Bernadett

Értékesítő

+36-20-236 0531

bettuka25@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok