+36 (30) 9 785 844

Miskolc - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Bábonyibérc, Bandzsalgó dűlő
Alapterület
60 m2
Irányár
6.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
292794

Befejezésre váró ház eladó Miskolc belvárosához közel.

Leírás

Miskolc belvárosához közel, a Bábonyibérc elején, a Bandzsalgó Dűlő 7 szám alatt családi ház eladó.
Az ingatlan a közelmúltban épült, és befejezésre vár. A telek 700nm, belterületi lakó övezet. A rajta megépített épület tetőtér beépítésű, 60 nm nagyságú.
Földszint 25nm, és tetőtér 37nm nagyságú jelenleg. Az épület az utca irányába tovább bővíthető, a régi lakóház alapterületét-alapját felhasználva.
Közművek: Víz, Gáz, Villany bevezetve.
A ház szerkezetileg stabil, statikailag kitűnő állapotú. Falazata modern Bakonytherm B30-as tégla falazatú, (Beton koszorúval rendelkezik, mely bővíthető. Vasbeton kinyúlással rendelkezik). Tető Tondach Tangó kerámia cserépfedéses. A ház alapterülete duplájára növelhető.
A telken található két téglaépítésű melléképület, egy romos állapotú, kb 20 nm nagyságú, valamint egy közelmúltban épült 30 nm-es építmény.
Modern vezetékek, csatlakozók, kapcsolók. (Érintésvédelmi Fi-relé). Közelmúltban készült burkolatok, csempék, szaniterek, csapok, és vezetékek a fürdőszobában. Fűtés gázkonvektorok segítségével volt megoldva.(jelenleg leszerelve). A meleg vízellátás villanybojler segítségével volt megoldott.
Az épület mögött, egy komoly támfal lett megépítve, amiben található egy pince – tároló.
Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető. Környezetében felújított lakóházak találhatóak. Több most épülő családi ház készül a környezetében. Biztonságos környék, szimpatikus szomszédokkal.
Belváros pár percre, frekventált helyen. Az ingatlan a Bodó terasz mögötti utcában található. A Napfürdő utcából könnyen megközelíthető.

A ház alkalmi vétel, kizárólag a mi közreműködésünkkel tekinthető meg.
Keressen az alábbi elérhetőségeimen akár hétvégén is!
Irodánkban ingyenes Csok, és Babaváró ügyintézéssel. Kedvező bank független hitelkonstrukciókkal várjuk kedves ügyfeleinket!
Ha önnek is van eladó ingatlana, és szeretné szolgáltatásommal az értékesítés minden nehézségét, buktatóját elkerülni. A lehető legjobban felgyorsítani, a legmagasabb piaci ár mellett, (max:1-2 hónap), akkor hívjon bátran, az ingyenes értékbecslésért, és értékesítési szaktanácsadásért. (Korrekt sikerdíj 2-2,5%).

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Siroki Zoltán

Siroki Zoltán

Értékesítő

+36-30-333 7774

sirokizoltan@belvarosiihc.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok