+36 (30) 9 785 844

Miskolc - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Belváros, Napfürdő utca
Alapterület
140 m2
Irányár
46.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
314788

Belvárosi családi ház reális árban!

Leírás

Miskolci Gyöngyszem a Napfürdő utcában!

Álmodott egy otthonról, ami kényelmes, csendes, mégis közel van a város szívéhez? Most itt az alkalom, hogy megvalósítsa! Üdvözöljük Miskolc egyik legbájosabb helyén, a Napfürdő utcában, ahol egy 80-as években épült, gondosan karbantartott családi ház várja új tulajdonosát!

Csodálatos Jellemzők:

148 négyzetméteres tágas tér, amely 5 kényelmes szobával és kellemes környezettel büszkélkedik.
Bűbájos, domboldali telek, ami 700 négyzetméteres területen terül el, és a városi nyüzsgéstől távol, mégis könnyen elérhető helyen fekszik.
Kiváló állapotú épület, amelyet folyamatos karbantartásnak köszönhetően érintetlen szépségben őriztek meg az évek során.
Kényelmes fűtési megoldások: gáz cirkó, vegyes tüzelésű kazán és egy hangulatos kandalló a meleg és otthonos hangulatért.
Teljes kényelem: gázbojler gondoskodik a meleg vízről, míg egy fúrt kút áll rendelkezésre a kerti locsoláshoz és egy esetleges kerti tóhoz vagy medencéhez.
Közelség és kényelem: Az ingatlan közelében találhatóak azok az intézmények, üzletek és szolgáltatások, amelyek a mindennapi életet könnyebbé és kényelmesebbé teszik.
Éljük Kényelmesen és Takarékosan:

Az ingatlan energetikai szempontból is kiváló, így rezsije kedvező és elfogadható még ma is. A fűtés átalánya mindössze 25 ezer forint/hó, ami az alacsony fenntartási költségekkel párosulva ideális otthoni környezetet biztosít.

Kapcsolat:

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy megtalálja álmai otthonát Miskolc egyik legelőnyösebb részén! Hívjon minket még ma, hogy megtekintse ezt a varázslatos otthont, és lépjen egy lépéssel közelebb az álmaihoz!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Rácz Bernadett

Rácz Bernadett

Értékesítő

+36-20-236 0531

bettuka25@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok