+36 (30) 9 785 844

Miskolc - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Szirma
Alapterület
127 m2
Irányár
64.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
312472

Miskolc Szirmán 5 szobás eltoltszintes családiház, kedvelt utcában eladó.

Leírás

ELADÁSRA KÍNÁLOK 5 szobás, 127 nm-es családi házat, Miskolc Szirma kedvelt utcájában. Az eltoltszintes ingatlan 620nm-es telken, hasonló családi házak szomszédságában, kiváló lakóközösségben található, remek elosztású, kifogástalan statikai állapotú. Ajánlom több gyermekes családnak, vagy kétgeneráció összeköltözéséhez, estleg vállalkozás kialakítására is. A ház 1985-ben épült tégla falazattal, 2010-ben a tető héjazatát cserépre cserélték. Ebben az évben több felújítás is történt, a fűtés korszerűsítése, radiátorok cseréje, műanyag ablakok beépítése, melyek redőnnyel és rovarhálóval vannak ellátva. A külső fal szigetelése, a bejárati ajtó cseréje , elektromos garázsajtó, kerítés, autó beálló, pince- paplásfödém szigetelése kőzetgyapottal, szintén a felújítás részét képezi. A fűtést és melegvíz ellátást Immergas kombi gázkazán biztosítja, de vegyestüzelésű kazánnal , illetve a kettő kombinációjával is megoldható a fütés , radiátor hőleadókon keresztül, valamint a fürdőben törölközőszárító is helyet kapott.
A földszinten szoba, konyha, fürdőszoba, kamra, közlekedő és garázs található
Az emeleten 4 szoba, konyha, fürdőszoba, közlekedő ,külön Wc, kamra, valamint padlásfeljáró lett kialakítva. A szobák faparkettával, a többi helyiség járólappal burkolt.
A ház egy része alatt pince is található , ide építették be a vegyestüzelésű kazánt és tárolók lettek kialakítva.
Az udvaron locsolásra alkalmas ásott kút, valamint a kertkapcsolatos fedett teraszon, egy jól működő kemence is szolgálja a lakók igényeit. A kertben többféle bokor és fa termése, látja el gyümölccsel a családot.
Amennyiben ilyen jellegű ingatlant keres, mindenképpen hÍvjon telefonon, hogy mielőbb megmutathassam leendő otthonát.
Irodánk teljes körű szolgáltatással, ingyenes hiteltanácsadással várja az ügyfeleket.

Kapcsolati adatok

Rimmel Béláné

Rimmel Béláné

Értékesítő

+36-30-573 1787

rimmel.belane@belvarosiihc.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok