+36 (30) 9 785 844

Miskolc - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Avas, Kölcsey Ferenc utca
Alapterület
55 m2
Irányár
24.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
315780

Modern lakás Miskolcon!

Leírás

Eladó ékszerdoboz Miskolcon! Ide csak költözni kell!
Természetes fényáradattal átitatott, kifinomult minimalista stílusban felújított 55 négyzetméteres lakás várja új lakóját. A két hálószoba ideális térrel rendelkezik a nyugodt pihenéshez és inspiráló alváshoz. Az erkélyről a városi panoráma nyílik, ahol a napsütéses reggeleket és a romantikus estéket egyaránt élvezheti.

Az ingatlan 70 db spot lámpával lett kiegészítve, hogy minden helyiségben megfelelő világítás biztosítson. A modern fürdőszoba és konyha magas minőségű berendezéseket kínál, melyek ötvözik a funkcionalitást és az esztétikumot. A 4. emeleti lakás új villany- és gázhálózattal rendelkezik, így garantálva a biztonságot és a hatékonyságot.

Az exkluzív burkolatok, mint például a 60x120-as márvány lapok, tovább fokozzák az otthon luxusát és eleganciáját. Itt minden a minimalizmus és a funkcionalitás jegyében lett tervezve, hogy otthonos és inspiráló környezetet teremtsen. Ne habozzon, ez az ingatlan egy valódi ékszer a város szívében!

Irodánk bank független hitel szakértőkkel és megbízható ügyvédi háttérrel segíti a gördülékeny adás-vétel lebonyolítását!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Rácz Bernadett

Rácz Bernadett

Értékesítő

+36-20-236 0531

bettuka25@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok