+36 (30) 9 785 844

Miskolc - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Győri Kapu
Alapterület
105 m2
Irányár
59.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
275260

ELADÓ PENTHOUSE lakás MISKOLCON

Leírás

ÚJ ÉPÍTÉSŰ PENTHOUSE LAKÁS ELADÓ !

AZ ÉPÍTKEZÉS ELKEZDŐDÖTT szerkezetkész állapotban van!

Tervezett használatba vételi átadás: 2022. nyár vége

Eladásra kínálunk egy 2 szobás, 58 nm-es ÚJ ÉPÍTÉSŰ PENTHOUSE LAKÁST, 47 nm-es TERASSZAL!

Miskolc frekventált részén Győri kapu és Miklós utca sarkán , letisztult, modern díszítéseknek és megoldásoknak köszönhető egyedi épület megjelenés ötvöződik a mai kor kozmopolita emberének igényeihez igazodott kialakítással. 3 lakás közül itt mindenki megtalálja a számára ideálisat.
Kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően ( üzletek, éttermek, belváros , parkok, iskolák, óvodák, gyógyszertárak ,posta…stb.) minden gyorsan elérhető.

Az épület elhelyezkedése mind tömeg, -busz, -villamos, mind autós közlekedés szempontjából kiemelkedő.


A tervezéskor nem csupán arra figyeltek, hogy korszerű és elegáns lakóházat alkossanak, hanem kulcsfontosságúnak tartották a minőségi és időtálló anyagfelhasználást is. Emellett az energiatudatosság is szignifikáns pontja volt a tervezésnek, amelyek az épület üzemeltetési költségének csökkentéséhez járulnak hozzá.

JELENLEG A LAKÁSON BELÜL A HELYISÉGEK ELRENDEZÉSE ÉS SZÁMA IGÉNY SZERINT VÁLTOZTATHATÓAK !!!

Az ingatlan egy ÚJ ÉPÍTÉSŰ, 3 lakásos társasház HARMADIK EMELETÉN helyezkedik el. A társasház építője egy 4 személyes JAKUZZIT is belekalkulált az árba.

Az épület 2. emeletén 100nm-es lakás szintén eladó. A társasház földszintjén egy fogorvosi rendelő kerül kialakításra.

Az épület szerkezete vasbeton pillérvázas, vasbeton födémmel, az épületnek a főfalazata POROTHERM 30 N+F falazóblokkból készül 30 cm vtg – ban, H – 10 habarcsba. Válaszfalak POROTHERM 10 NF falazatok. Belső teherhordó fal POROTHERM 30-as falazat. Az épületben monolit vasbeton áthidalók kerülnek kialakításra. Az épület teljes homlokzati felülete 15 cm vtg. Austrotherm Grafit hőszigetelést kap, üvegszálas gletthálóval erősítve, vékonyvakolat bevonattal. A belső falak az építkezés jelenlegi fázisában még tetszés szerint áthelyezhetőek! Belső fal felületek vékony vakolat simított kivitelben minőségi falfestett bevonattal tetszés szerint színezve. Szobák / hálószobák MINŐSÉGI laminált padló burkolatot, más helyiségek a jellegüknek megfelelő MINŐSÉGI kerámia vagy gres lapburkolatot kapnak, melyeket a kedves Vevő választhat ki 3-3 burkolat mintából.

A homlokzaton megjelenő nyílászárók fokozott hőszigetelő képességű alumínium nyílászárók, Low-E 4+16+4+16+4 hőszigetelő üvegezéssel utólagos, antracit színben, hőhíd mentes beépítéssel. Hőátbocsátási tényező értéke maximum: 1,10 W/m2K. Belső ajtók utólagos beépítésű
un. átfogó tokos szerkezetűek, MDF ajtólapokkal helyszíni lakkos vagy lazúros felületképzéssel. A homlokzati nyílászárók estében homlokzati síkba rejtett alumínium redőnyök fogják az épület árnyékolását megoldani.

Az épület fűtését és használati melegvíz ellátását levegő-víz hőszivattyú fogja megoldani, melyek rendeltetési egységenként önállóan kerülnek kialakításra. A hőleadás felületfűtési és radiátoros rendszerekkel valósul meg.

Irodánk teljes körű hitel ügyintézéssel segíti ügyfeleinket az összes Bank kínálatából. Amennyibe felkeltettem az érdeklődését kérem hívjon bizalommal és nézzük meg együtt az ingatlant

Kapcsolati adatok

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

+36-30-9 785 844

csabane.airizer@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok