+36 (30) 9 785 844

Miskolc - Eladó Vendéglátás

Elhelyezkedés
Alsóhámor
Alapterület
663 m2
Irányár
169.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
295927

Vendéglátóhely fantasztikus áron eladó!

Leírás

Miskolc, és Lillafüred között a Bükki Nemzeti park területén gyönyörű környezetben, meseszép patakparton, megannyi látnivalóval rendelkező területen eladó egy fogadó étteremmel, hangulatos kerthelyiséggel, saját parkolóval, tágas rendezvényteremmel, és emeleti szobákkal.

Az ingatlan területe 1756 nm. A kétszintes épület, nettó hasznos alapterülete 663 nm nagyságú. Földszint 440 nm, és az emelet 223 nm. Valamint 100 nm nagyságú fedett terasz áll rendelkezésre a kerthelyiségben.

A Vendéglátóhely étterem része 45-50 fő befogadására alkalmas, rendezvényterme 100-110 fős. A parkolója 20-25 gépkocsi parkolására elegendő. A panzió 5 szobás, 22 férőhelyes.

Az étterem környezete egész évben kedvelt turisztikai célpont.
Lillafüredi Függőkert, Vízesés, Hámori csónakázó tó, Libegő, Zsófia kilátó, Erdei kisvasút, Vadaspark, DVTK Sport és Kalandpark, Szelete barlang. Ha csak a közkedvelt közeli helyeket említem.

Az épület a 70-es években készült, tégla falazattal, és cserépfedéssel. Hőszigetelt nyílászárók lettek beépítve. Fűtése gázkazánnal megoldott, padlófűtéssel, és radiátoros fűtőtestekkel rendelkezik. A komfortérzés növelésére 5 db hűtő –fűtő klíma berendezés is beépítésre került.
Az épületre 50 KW-os napelem rendszer került kiépítésre, ami az ingatlan teljes áramfogyasztását fedezi. Hőszivattyús fűtés kialakítható, tervezése már megtörtént.
Az épületben távfelügyeletes kamerarendszerrel, és riasztóberendezéssel ellátott.

A másod osztályú étterem berendezési tárgyai, a folyamatos szakszerű karbantartásnak, és az elmúlt években cserélt nagykonyhai főző, és hűtő gépek cseréjének köszönhetően kitűnő állapotban várják új tulajdonosát.
A szálláshely a közelmúltban bővült egy mosásért felelős helyiséggel, ahol a nagyteljesítményű mosó, és szárító gépeknek köszönhetően helyben lehet tisztítani a terítőket, ágyneműket.

A fogadó több mint 20 éve működik, szinte egész évre foglalt rendezvényekkel be van táblázva. Az étterme jelenleg csak hétvégén, és ünnepnapokon üzemel a téli szezonban. Akár céggel, engedélyekkel, berendezési tárgyakkal, bútorzattal, gépekkel, vendégkörrel, és éves megrendelésekkel átvehető a kiírt vételáron.

Az ingatlan tetőterében egy saját célra kialakított befejezésre váró lakótér található.

Remek lehetőséget hordoz, fiatal agilis vendéglátózással foglalkozó vásárló számára! Mivel lakóházként és vendéglátóhelyként is használható.

Befektetésnek is kitűnő lehetőség, a kedvező árnak köszönhetően.

Hívjon bizalommal. Részletekért érdeklődjön elérhetőségeimen!

Kizárólag a mi kínálatunkban szerepel, és előre egyeztetett időpontban tekinthető meg!

Irodánkban teljes körű ügyintézéssel, és bank független hitelkonstrukciókkal várjuk ügyfeleinket.

Kapcsolati adatok

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

+36-30-9 785 844

csabane.airizer@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok