+36 (30) 9 785 844

Nyékládháza - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Petőfi Sándor utca
Alapterület
61 m2
Irányár
44.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
290187

Nyékládháza Nyéki oldal

Leírás

Eladásra kínálunk Nyékládházán a Nyéki oldalon, 1100m-es telken 61+22m2-es felújított családi házat. A telekből 600m2-en termő gyümölcsfák ( alma, cseresznye, körte, barack, naspolya, szilva, ribizli, eperfa, eper) találhatóak, illetve konyhakert. A telek méretéből adódóan akár kis állat tartásra is alkalmas. Az első részen található a két külön bejárattal rendelkező 2021-ben teljes körűen felújított családi ház. A nagyobb házban 2 szoba, konyha, étkező, fürdő-Wc, háztartási helyiség és előszoba kapott helyett. Új nyílászárók kerültek beépítésre, rajtuk redőny található. Az otthon melegét gázkonvektorok biztosítják. A nappaliban látvány kandalló, mely fűtésre is alkalmas. A szobákban Midea és Whirpool hűtő-fűtő klímák találhatóak. A meleg vizet okos takarékos, garanciás wifis Ariston Evo Plus villanybojler biztosítja .A padlózat is ki lett cserélve vinylre és járólapra.
A Fürdőszobában magastálcás modern zuhanykabin található (Aqualife Strong), fürdőszoba bútor, elektromos törülköző szárító radiátor. Cserélt szennyvíz és vízvezeték.
A kisebb lakóépületben 1 szoba, előszoba, gardrób szoba található, mely akár át is alakítható.
Itt gázkonvektor és fa tüzelés is megoldható.
Az udvaron található még több melléképület és egy külön álló 25m2-es garázs melyben elektromos és fa tüzelés is megoldott.
A közelben iskola, óvoda, boltok találhatóak. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését kérem hívjon bizalommal nézzük meg együtt leendő otthonát. Az ingatlanra Támogatott hitel és Falusi CSOK igénybe vehető. Irodánk teljes körű hitel ügyintézéssel segíti meglévő és leendő ügyfeleit az összes Bank kínálatából

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Airizer Csabáné

Airizer Csabáné

Értékesítési vezető

+36-30-978 5844

airizer.csabane@belvarosiihc.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok