+36 (30) 9 785 844

Sajólád - Eladó Ház

Alapterület
70 m2
Irányár
27.200.000 Ft
Hirdetés azonosító
315707

Sajóládi teljes körűen felújított otthon CSAK TÉGED VÁR!

Leírás

Varázslatos Otthon Sajóládon!

Vágyakozol egy bájos vidéki otthonra, ami modern kényelemmel és természeti szépséggel ölel körül? Itt a lehetőség, hogy megtaláld álmaid otthonát!

Eladó a sajóládi ékszerdoboz, egy 70 négyzetméteres, 3 szobás ingatlan, amely minden igényt kielégít. Ez az otthon nem csupán egy ház, hanem egy életforma.

Miért lenne ez az otthon a tökéletes választás számodra?

Gyönyörű Felújítás: A teljesen új víz- és villanyhálózat, valamint az új Vaillant kazánnal felszerelt fűtési rendszer biztosítja, hogy mindig otthonos melegségben és kényelemben lehess. Az ellenállhatatlan 3 rétegű műanyag nyílászárók pedig maximális biztonságot és hőszigetelést nyújtanak.
Lenyűgöző Külső: Az antracit új tetővel rendelkező ház nemcsak modern és időtálló, hanem csodálatos látványt nyújt minden arra járónak.
Alacsony Rezsiköltség: Köszönhetően a korszerű fűtési rendszernek és a hatékony hőszigetelésnek, a rezsiköltségeid mérsékeltek lesznek, hogy nyugodtan élvezhesd mindennapjaidat.
Bőséges Tér a Természetben: A több mint 2000 négyzetméteres telek gyönyörűen parkosított, szemet gyönyörködtető gyümölcsfákkal. Itt minden lehetőséged megvan, hogy élvezd a szabadban töltött időt.
Hatalmas Pince: Az ingatlanhoz tartozó hatalmas pince tökéletes helyet biztosít a tároláshoz vagy akár egy kis műhely kialakításához is.
Ha szeretnéd álmaid otthonát megtalálni, ne habozz! Hívj most, és tedd magad boldoggá ebben a varázslatos vidéki otthonban Sajóládon!
Irodánk bank független hitel szakértőkkel és megbízható ügyvédi háttérrel segíti a gördülékeny adás-vétel lebonyolításást!

Kapcsolati adatok

Rácz Bernadett

Rácz Bernadett

Értékesítő

+36-20-236 0531

bettuka25@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok