+36 (30) 9 785 844

Sajószentpéter - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Kossuth Lajos út
Alapterület
272 m2
Irányár
24.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
288200

Sajószentpéter központjában családi ház, és üzlet eladó remek áron!

Leírás

Sajószentpéter központi részén üzlethelyiség eladó, mely udvarán raktár, és lakhatásra alkalmas családi ház található.
A Kossuth utca 188 szám alatt található üzlet, évtizedekig édességboltként volt híres. Az utcafronton kirakattal, és parkolóval rendelkezik. Közvetlenül a Penny áruház mellett.
Az ingatlan 22 nm-es fűtött eladótérrel, és 22nm-es fedett, zárt utcafronti eladótérrel rendelkezik. Az 588 nm-es udvaron található több raktár, és egy 3 szobás családi ház.
Az épület lakórésze a 70-es években épült tégla falazattal, és cserépfedéssel.
A 30-as évektől üzletek működtek az utcafronti eladótérben. Mivel adottságait tekintve a z egyik legfrekventáltabb helyen található, ezért a jövőben is üzleti célra ajánlom, mivel a múltban több családnak adott megélhetést ez a kis bolt.
Befektetők számára is remek lehetőség!
A beépített lakó és tároló tér összesen 272 nm, a lakhatásra használt terület 109 nm. Az eredeti 30-as években készült épületből mára már csak az utcafronti üzlet maradt, a hetvenes években ugyanis átépítették a lakórész teljes területét.
Az épület remek statikai állapotban van, a tető beázásától eltekintve, egyéb problémát nincs az épületen. Nyilván a fűtése korszerűsítésre szolgál, de ennek kialakítását az új tulajdonos tetszése szerint alakíthatja.
Az épület 2 utcafronttal rendelkezik, így akár bevásárló udvarrá is alakítható, vagy két külön vállalkozásnak adhat teret.
A további részletekért keressen bizalommal!

Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető. Irodánkban kedvező bank független hitellehetőségekkel, Csok, és Babaváró ügyintézéssel várjuk kedves ügyfeleinket.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Siroki Zoltán

Siroki Zoltán

Értékesítő

+36-30-333 7774

sirokizoltan@belvarosiihc.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok